Project Athia heet Forspoken en komt in 2022 uit

News
vrijdag, 19 maart 2021 om 8:15
project athiaf1591959470
Een hele tijd geleden werd Project Athia aangekondigd. Een aantal toffe beelden lieten ons zien wat er in het verschiet lag, maar toen werd het stil rondom de game. Nu is Project Athia terug met een nieuwe trailer die niet alleen de echte titel onthult, maar ook de release.
Square Enix heeft met een nieuwe trailer weer wat beelden van Project Athia laten zien. De game heeft daarbij zijn echte titel gekregen, namelijk Forspoken. De game komt daarbij uit in 2022 voor PC en PlayStation 5. Xbox bezitters kunnen helaas niet met de game aan de slag.
Check hieronder de trailer:

Forspoken trailer adembenemend

De Forspoken trailer laat wederom adembenemende beelden zien in een science fiction setting die de magische wereld biedt. Het team achter Final Fantasy XV heeft zich flink uitgeleefd met deze game. Actrice Ella Balinska ziet er ontzettend goed uit als Frey HollandDe beelden zijn wederom adembenemend en dat is ook niet zo gek: Luminous Productions is het team dat verantwoordelijk was voor Final Fantasy XV. Ook ontmoeten we actrice Ella Balinska, die hoofdpersoon Frey Holland zal spelen. Frey is een hele normale vrouw die plotseling in een verdraaid magische wereld terechtkomt.
Wanneer in 2022 Forspoken uitkomt is nog niet bekend, maar wij staan alvast te trappelen om ermee aan de slag te gaan.