Binnenkort rollen de camera's voor de Borderlands film

  Binnenkort starten de opnames voor de Borderlands verfilming van Eli Roth. Volgens Hollywood Reporter is er een plek gereserveerd in het schema van Lionsgate voor de productie. Dat betekent dat er snel begonnen kan worden met het filmen.

  Hollywood Reporter meldt dit op basis van een gesprek met Adam Goodman, hoofd van MidAtlantic films. Er is uitgeweken naar Hongarije omdat de coronamaatregelen in andere landen te streng zijn om te mogen filmen. Hierdoor kan er nu toch begonnen worden met de opnames van Borderlands, maar ook met die van Jack Ryan en een nog geheim Marvel-project.

  De Borderlands film wordt geregisseerd door Eli Roth die ook de Hostel films en Knock Knock met Keanu Reeves op zich nam. Van films die je de stuip[en op het lijf jagen weet hij dus alles af, maar hoe dat zit met post-apocalyptische verhalen zoals dit uit Borderlands is niet bekend.

  Hoofdrollen voor Borderlands film al bekend

  Wat wel al bekend is, is wie de hoofdrollen in de Borderlands film gaan spelen. De rol van Lilith is namelijk voor Cate Blanchett en de rol van Roland is voor Kevin Hart. Een gelekt script meldt dat het verhaal deels om beide karakters zal draaien, waarbij Lilith's doel is om Tiny Tina te redden van de Atlas Corporation. Dit script is intussen wel alweer herschreven dus of dat doel nog steeds in de film voorbij komt, is nog even gissen. Wat de rol van Roland in het geheell wordt, is nog niet onthuld.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.