Nieuwe Verstappen docu snel te zien op Viaplay

News
dinsdag, 28 maart 2023 om 15:30
si202203270590 newsf1648716828
Verstappen">Max Verstappen is inmiddels tweevoudig kampioen en ook het huidige seizoen loopt tot dusver lekker. De vraag die dat vaak oproept is hoe hij zo goed is geworden. Dat wordt uitgezocht in een nieuwe Viaplay documentaire.
Viaplay zet flink in op sport en dat beperkt zich niet tot live-uitzendingen van wedstrijd. Er verschijnt namelijk ook geregeld een sportdocumentaire op de streamingdienst. Als meervoudig wereldkampioen is Max Verstappen daarbij een geliefd onderwerp, blijkt ook met de nieuwe serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion.
Deze serie duikt in de kindertijd van Verstappen en zoekt uit hoe hij is uitgegroeid tot de wereldkampioen die we nu kennen. Daarbij komt bijvoorbeeld de relatie tussen Max en vader Jos Verstappen uitgebreid aan bod. Een trailer voor de nieuwe serie is hieronder te zien.

Wanneer verschijnt Max Verstappen: Anatomy of a Champion op Viaplay?

Geïnteresseerden in deze documentaire hoeven niet lang te wachten. Het wordt een driedelige serie, waarvan de eerste aflevering op zondag 2 april verschijnt. Wie de serie wil bingen moet nog even geduld hebben, want de tweede en derde afleveringen verschijnen op de zondagen daarna.
Uiteraard is het komend weekend sowieso feest voor Formule 1-liefhebbers. De GP van Australië wordt namelijk gereden. Als je die live wil zien moet je vroeg op, dus wellicht kun je Anatomy of a Champion bewaren als toetje voor later op de dag.

Populair Nieuws