Call of Duty: Vanguard Pre-Order bonus laat nog even op zich wachten

News
vrijdag, 24 september 2021 om 8:00
call of duty vanguardf1632233749
Mensen die Call of Duty: Vanguard hebben gepreorderd moeten nog even wachten op hun bonus. Ze zouden namelijk een operator krijgen die ook beschikbaar zal zijn in Cold War en Warzone. In een tweet van CharlieIntel staat dat het nog wel even duurt voordat de operator in de games beschikbaar wordt.
Mensen die Call of Duty: Vanguard preorderen krijgen de operator Arthur Kingsley. Deze operator wordt ook beschikbaar in Warzone en Cold War. De info over de operator is alleen nogal onduidelijk. Een hoop gamers hadden namelijk verwacht dat de operator direct in Warzone en Cold War gebruikt zou kunnen worden. Dit is niet het geval.

Wanneer wel beschikbaar?

De makers van Call of Duty hebben laten weten dat de operator later pas beschikbaar wordt voor de verschillende games. Binnenkort wordt bekendgemaakt wanneer de nieuwe operator te gebruiken is. De reden dat het langer duurt voordat de operator beschikbaar wordt is niet bekend.
Call of Duty: Vanguard komt in november uit. De studio heeft dus nog wel even de tijd om de operator beschikbaar te maken.
Het is wel opvallend dat een deel van de bonus al wel beschikbaar is voor mensen die een preorder hebben geplaatst. Een speciaal machinegeweer is namelijk al wel beschikbaar. Het is niet logisch om zo'n bonus op te splitsen, dus het lijkt er niet op dat het later uitbrengen van de operator door de studio gepland was.

Populair Nieuws

Laatste Reacties