Call of Duty Vanguard wapens tijdelijk beschikbaar voor Warzone spelers

News
zaterdag, 09 oktober 2021 om 17:00
call of duty warzone 6f1640113643
Spelers die vlak na de seizoen 6 update Call of Duty Warzone gingen spelen waren vast verbaasd. Door een fout waren namelijk de wapens van Call of Duty Vanguard via een glitch tijdelijk beschikbaar in Warzone. De fout werd al snel ontdekt toen op internet verschillende video's verschenen over spelers die deze wapens gebruikten.
Na de seizoen 6 update van Warzone, de laatste update waarbij we op de Verdansk map kunnen spelen, vonden spelers wapens waarvan ze niet verwacht hadden die aan te treffen. Na de update was het namelijk mogelijk om via glitches wapens te verkrijgen die in Call of Duty: Vanguard zitten. Er kwam al snel een patch die de wapens weer uit het spel heeft verwijderd, maar het heeft wel laten zien waar Warzone na de release van Vanguard naartoe gaat.

Hoe gaat Vanguard eruit zien na Warzone?

De nieuwe map die Warzone krijgt zou namelijk een Tweede Wereldoorlog thema krijgen. Hier passen de Vanguard wapens goed in. Om alvast aan dit thema te wennen heeft Warzone ook een aantal bunkers uit de Tweede Wereldoorlog aan de huidige map toegevoegd.
Het was niet de bedoeling om de wapens nu al toe te voegen aan Warzone. Daarom kwam er ook een snelle patch. Het is dus aannemelijk dat het toevoegen van de wapens een fout was van ontwikkelaar Raven Software. De fout heeft er wel voor gezorgd dat er nu al een goed beeld is van hoe krachtig de wapens zijn en het bevestigt dat Warzone duidelijk gelinkt gaat worden aan de meest recente Call of Duty game in de hoofdreeks.
We moeten nog even wachten voordat de wapens echt worden toegevoegd. Het is niet duidelijk wanneer dit zal zijn, maar dit zal sowieso na 5 november zijn, want dan komt Call of Duty: Vanguard uit.