Samsung brengt opmerkelijke video naar buiten

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 12:30
flipf1634024572
Samsung heeft vandaag een video naar buiten gebracht waarin te zien is hoe zij de Samsung Z Flip 3 en Z Flip Fold 3 testen.
Waarom Samsung ineens met deze video komt is niet duidelijk. De telefoon is in augustus uitgekomen en anderhalve maand later zetten ze ineens een video online waarin te zien is hoe ze hun telefoons testen. Misschien willen ze bewijzen dat ze hun telefoons ook echt daadwerkelijk testen. Onlangs waren namelijk meldingen naar buiten gekomen dat gebruikers van de Z Flip 3 barsten in het scherm krijgen.
Waarom deze barsten ontstaan, is nog steeds niet duidelijk en de video van Samsung lijkt dan ook onnodig. Het bedrijf heeft reeds in 2012 laten zien hoe ze hun telefoon behandelen tijdens zo een test. In deze nieuwste video kwamen vier soorten testen voorbij.

De Samsung tests onder de loep

Eerst zien we hoe de telefoons in een soort koelkast gestopt worden. Hier wordt de telefoon blootgesteld aan allerlei elementen. Denk aan wind, warmte, koud en ga zo maar door. Een andere test plaatst de telefoon onder water, om te zien of hij wel echt waterdicht is. Vervolgens zien we een robot, die de S Pen uitprobeert op de Z Fold 3. Tot slot zien we een vouwtest, waarin robots keer op keer de telefoon opvouwen.
Alhoewel een antwoord op de barsten in het scherm nog niet aangekomen zijn, is het wel duidelijk dat Samsung zijn Z Flip 3 flink verbeterd heeft ten opzichte van zijn eerste model. De YouTuber JerryRigEverything (die telefoons, TVs, tablets en nog veel meer andere producten mishandelt en test) heeft ook de Samsung Z Flip 1 en Z FLip 3 onder de loep genomen. Hier is wel duidelijk in te zien dat Samsung zijn derde generatie verbeterd heeft.