Nieuwe trailer The Batman onthult meer van The Riddlers plan

News
dinsdag, 14 december 2021 om 15:30
the batmanf1613463823
Warner Bros. Japan heeft een nieuwe Batman">The Batman trailer getoond waarin je meer kan zien over het plan van The Riddler, de villain in de DC film.
Warner Bros. Japan heeft onlangs een nieuwe trailer getoond voor The Batman. De trailer bevat voornamelijk al beelden en dialogen die zijn gebruikt voor een andere trailer, maar ook een paar nieuwe shots uit de film, waarin je kan zien dat Riddler een muur vol heeft met foto’s en krantenknipsels. Daarnaast hoor je de villain ook duidelijk maken tegen commissaris Savage dat hij er is om 'de waarheid over de stad en de corruptie in het rechtssysteem te ontmaskeren'.
Paul Dano zal te zien als The Riddler in de nieuwe Batman, maar naast hem kunnen we ook nieuwe versies van Catwoman (Zoë Kravitz) en Penguin (Colin Farrell) verwachten. Van wat we nu hebben gezien in de trailers, zal Catwoman eerder een bondgenoot dan een vijand zijn voor Batman, zoals in andere Batman films.

Wat weten we over The Batman?

In The Batman zien we Bruce Wayne (Robert Pattinson) in zijn eerste twee jaar als Batman. De film zal zich focussen op de corruptie binnen Gotham City, die te maken heeft met de familie Wayne. Er wordt daarnaast ook gewerkt aan een origins serie over The Penguin, waarin Colin Farrell ook de hoofdrol zal spelen.

The Batman
zal vanaf 4 maart 2022 te zien zijn in de bioscoop.