Nieuwe titel in geliefde franchise onthuld in Xbox Showcase

News
zondag, 09 juni 2024 om 20:04
life is strange double exposure max caulfield
Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwe Life Is Strange-game verscheen. True Colors wordt dit najaar drie, maar fans hoeven niet meer lang te wachten op een volgende game. Er komt er dit jaar nog één, met een oude bekende.
Life Is Strange-fans van het eerste uur zullen twee namen waarschijnlijk nooit meer vergeten, namelijk die van Chloe Price en Max Caulfield. Laatstgenoemde komt dit jaar nog terug in een nieuwe titel in de reeks. Daarin is ze een aantal jaren ouder dan we haar tot dusver hebben gezien.
Max maakt in het begin van de nieuwe trailer meteen duidelijk dat ze haar krachten al een tijdje niet meer heeft gebruikt. Sterker nog, ze had eigenlijk de intentie om dat nooit meer te doen. Maar wanneer een vriendin van haar vermoord wordt, verandert de zaak.
Met haar krachten kan Max in een tijdlijn terechtkomen waarin haar vriendin nog leeft. Zodoende kan ze de moord oplossen in haar eigen tijdlijn en mogelijk voorkomen in de alternatieve tijdlijn. Vermoedelijk zullen spelers weer de nodige moeilijke keuzes moeten maken die de uitkomst van de game ten dele bepalen.

Life is Strange: Double Exposure komt al snel

Fans van Life is Strange hoeven trouwens niet lang te wachten tot de game verschijnt. In de Xbox Showcase werd namelijk meteen al een datum voor de game onthuld, die niet al te ver in de toekomst ligt. Spelers kunnen dit jaar nog het nieuwe avontuur van Max ervaren.
Om precies te zijn verschijnt de game op 29 oktober. In de Xbox Showcase is de game alleen onthuld voor Xbox en PC. Maar in het verleden is de franchise ook verschenen op PlayStation en Switch, dus wellicht volgen er later nog meer platforms, al dan niet na een periode van exclusiviteit op de Xbox.

Populair Nieuws