Batman krijgt een Penguin spin-off op HBO Max

News
woensdag, 15 september 2021 om 8:30
the batmanf1613463823
Volgens de bronnen van de publicatie is Warner Bros. begonnen met het ontwikkelen van een tv-show die zich richt op de opkomst van Oswald Cobblepot - de echte naam van The Penguin - in de criminele onderwereld van Gotham. De mogelijke show zou een spin-off zijn van de Warner Bros.-speelfilm Batman">The Batman, die in maart 2022 uitkomt. Matt Reeves en Dylan Clark, die de film regisseren en produceren, zullen de uitvoerende producenten van het project zijn.
Colin Farrell gaat de beruchte superschurk spelen in 'The Batman'. Volgens bronnen is Farrell benaderd om te schitteren in de spin-off-serie, maar is er momenteel geen deal. Bronnen zeggen ook dat Lauren LeFranc (Agents of SHIELD) is betrokken bij het schrijven van het script voor het project, dat zich nog in de beginfase bevindt. Mocht het project de serie halen, dan zou het de tweede directe spin-off zijn van The Batman voor HBO Max: een show gericht op de Gotham City-politie scoorde een rechtstreekse serie-order al in juli 2020.
The Penguin, ook bekend als Oswald Cobblepot, is een van de beroemdste leden van de Batman Rogues Gallery. Aan de kant van de live-action is het personage eerder gespeeld door acteurs als Danny DeVito en Robin Lord Taylor.
Wanneer Batman op 4 maart 2022 wordt uitgebracht, zullen we Farrells interpretatie van de klassieke Batman-schurk zien, evenals de man in de mantel gespeeld door Robert Pattinson. Farrell heeft al gezegd dat Pinguin alleen in "vijf of zes scènes" van de film zal voorkomen. Andere sterren zijn onder meer Jeffrey Wright als commissaris Gordon, Andy Serkis als Alfred Pennyworth en John Tetoro als Carmine Falcone.
We hoeven niet lang meer te wachten om de nieuwe beelden van de film te zien, DC FanDome zal op 16 oktober van dit jaar nieuwe trailers uitbrengen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties