Showrunner The Batman vertrokken bij spin-off

  HBO Max is bezig met het maken van een spin-off serie van The Batman. Deze serie had dezelfde showrunner als de film, Terence Winter, maar nadat er hele duidelijke onenigheid kwam over de kant waar de serie naartoe ging, besloot Winter de show te verlaten. De makers van de serie. HBO Max en Warner Bros., zijn nu opzoek naar een vervanger.

  Waar gaat de serie over?

  We weten nog helemaal niet veel over deze show. De naam is nog niet officieel, maar wel gaat de show onder de werknaam Gotham Central. De serie zal zover wij weten gelinkt staan aan ‘The Batman’ en het nieuwe universum dat we te zien krijgen uitbreiden. Hoe ze dit precies gaan doen weten wij helaas nog niet. We hebben geen idee welke personages we zullen gaan zien in de serie, ook niet of Batman en James Gordon, die in de film door Robert Pattinson en Jeffrey Wright gespeeld worden, in de serie voor zullen komen.

  Wel gaf de regisseur van The Batman en de spin-off serie, Matt Reeves, aan dat de serie op HBO Max vanuit de ogen van een corrupte agent laten zien zal worden. Wanneer een gemaskerde man de stad probeert te reinigen van misdaad, moeten ook de corrupte agenten bij zichzelf gaan kijken of ze wel goed zitten.

  The Batman zelf kende ook al een aantal problemen. Gelukkig vertrok daar nog geen showrunner, maar wel werd de releasedatum van de film al een aantal keer verplaatst. De serie zou eerst midden/eind 2021 uitkomen, maar werd uiteindelijk doorgeschoven naar maart 2022.

  Wat verwachten jullie van The Batman? En denken jullie dat de spin-off serie een succes zal gaan worden? Laat het ons weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.