Nieuwe Superman wordt voorlopig nog niet aangekondigd

News
zondag, 15 januari 2023 om 14:00
batman v supermanf1700562718
Sinds de aankondiging dat Henry Cavill officieel niet terugkeert als Superman speculeren fans er op los. Wie neemt de cape over? Heeft DC al iemand op het oog? James Gunn maakt nu een einde aan deze speculaties.
Op Twitter deelt @SuperFilmNews gefotoshopte foto’s van Euphoria-acteur Jacob Elordi als Superman. Erboven staat: ‘’Gerucht gaat dat Jacob Elordi @JamesGunn’s Superman in de DCU is.’’ Het account, dat zichzelf de #1 bron voor nieuws rondom Superman en Supergirl noemt, vraagt diens volgers wat zij denken. Ook James Gunn doet een duit in het zakje.
In zijn retweet schrijft hij: ‘’Ik denk dat er nog niemand gecast is als Superman. Casting, zoals bijna altijd het geval is bij mij, zal gebeuren nadat het script af is of bijna af is, en dat is het niet. We zullen binnen niet al te lange tijd een paar dingen aankondigen, maar de casting van Superman zal daar niet een van zijn.’’

Hint James Gunn op Aquaman nieuws?

Daarmee maakt Gunn meteen korte metten met alle speculaties. Voorlopig hoeven we dus niets te verwachten omtrent de casting van Superman. Opvallend is dat hij zijn tweet eindigt met een zeemeerman emoji. Hint hij daarmee op nieuws rondom Aquaman?
Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de huidige versie van Aquaman in de DCEU. Immers is het doek gevallen voor Cavills versie van Superman, en ook Dwayne Johnson liet onlangs weten dat er voorlopig geen Black Adam 2 komt.