DC zal voorlopig geen Black Adam 2 maken

News
woensdag, 21 december 2022 om 9:30
black adam st 8 jpg sd high 2022 warner bros pictures all rights reserved photo credit courtesy of warner bros picturesf1670674094
DC is momenteel bezig om het een en ander te veranderen. Zo komt Henry Cavill niet terug als Superman, maar kan ook Dwayne Johnson voorlopig het pak van Black Adam in de kast laten liggen.
Sinds regisseurs James Gunn en Peter Safran de leiding hebben gekregen over de DC films en series, wordt alles helemaal omgegooid. Ze zijn bezig met een complete reboot voor de DC Extended Universe. Dit betekent ook dat karakters en films die we in de afgelopen jaren gezien hebben, niet meer zullen mee tellen bij het universum dat Gunn en Safran proberen te ontwikkelen.

Gaat DC een Black Adam 2 maken?

Het is nu ook bekend geworden dat Dwayne 'The Rock' Johnson voorlopig niet meer het karakter van Black Adam zal spelen. Op Twitter heeft Johnson dit nieuws bekend gemaakt. In zijn statement laat hij weten dat hij met James Gunn gesproken heeft over het vervolg van het verhaal van Black Adam. Het karakter past alleen niet in de eerste stap die Gunn voor zijn nieuwe DC universum gepland heeft. Wel zal het karakter mogelijk in een later stadium van het universum terug kunnen komen.
Er gingen een aantal dagen terug al een paar geruchten rond over de toekomst van het karakter van Johnson. Deze blijken uiteindelijk dus te kloppen. De Black Adam film kwam in oktober van dit jaar uit. Sinds een week is de film op HBO Max te bewonderen. Het zal alleen dus nog even duren voordat we een Black Adam 2 zullen zien, als het überhaupt ooit gemaakt wordt.

Populair Nieuws