Scoor Fire Emblem Engage met flinke korting bij GameMania

News
zondag, 15 januari 2023 om 14:30
2x1 nswitch fireemblemengage eu image1600wf1673786888
Volgende week verschijnt de nieuwe Fire Emblem, Fire Emblem Engage. Als je de game nog niet gepreorderd hebt, kun je de game met flinke korting bij GameMania scoren.
Geen zestig euro over voor Fire Emblem Engage? Geen nood: bij GameMania kun je de game nu voor de helft van de prijs kopen. Daarvoor moet je wel afstand doen van een andere Nintendo Switch game. Het betreft namelijk een inruilactie.
Mocht je dus een game in je kast hebben liggen die volledig bedekt is door stof en daarvan af willen, is dit je kans. De actie loopt tot en met 29 januari. Let op: niet iedere Nintendo Switch-game kan ingeruild worden. Op de site van GameMania vind je welke games meedoen aan de actie.

Waar gaat Fire Emblem Engage over?

Fire Emblem Engange is de nieuwste game in de Fire Emblem-reeks. Je speelt als Alear, die sinds de oorlog tegen de Fell Dragon duizend jaar geleden in een diepe slaap verkeert. Wanneer de Fell Dragon op het punt staat om te ontwaken, wordt ook Alear wakker om dit te voorkomen.
Engage ziet de terugkeer van de gameplay waar Fire Emblem-fans aan gewend zijn, maar introduceert ook de Emblem Rings, die de speler in staat stellen om te vechten naast karakters uit voorgaande games. Zo keren onder andere Marth (Fire Emblem: Shadow Dragon and the Blade of Light), Celica (Fire Emblem Gaiden/Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia), Corrin (Fire Emblem Fates) en Byleth (Fire Emblem: Three Houses) terug.