God of War Ragnarok mist geliefde feature bij lancering

News
donderdag, 27 oktober 2022 om 12:00
god of war ragnarok headerf1671704240
God of War Ragnarok belooft weer een spectaculair avontuur te worden vol memorabele momenten. Die kan je na de release alleen niet meteen mooi vastleggen. De game mist namelijk een geliefde feature bij lancering.
Fans wachten al een lange tijd op de release van God of War Ragnarok. Maar bijna is het zover, want de sequel op God of War uit 2018 wordt namelijk gelanceerd op 9 november. Hoewel Santa Monica Studios lang gesleuteld heeft aan de game, zullen fans nog wel een geliefde feature missen.
De ontwikkelaar heeft namelijk via Twitter bekendgemaakt dat de Photo Mode pas na release aan God of War Ragnarok toegevoegd zal worden. Wanneer dat precies is, is nog niet duidelijk. Santa Monica Studios zegt meer details te zullen delen over de Photo Mode wanneer de lancering van de feature dichterbij komt.

Oppassen voor God of War Ragnarok spoilers

Hoewel we nog eventjes geduld moeten hebben voor God of War Ragnarok, worden er nu wel al veel details over het verhaal verklapt op het internet. Sommige spelers delen namelijk nu al video’s en screenshots van de game waarop grote spoilers voor de game te zien zijn. Wil je dus niet gespoiled worden, dan is het even verstandig om even van het internet te blijven tot de release van God of War Ragnarok.
Het is niet de eerste keer dat er spoilers verschijnen vlak voor de release van een grote Sony game. Een groot gedeelte van het verhaal van The Last of Us Part 2 verscheen namelijk al voor de lancering op het internet, waardoor het plezier van veel fans plotseling werd verpest.

Populair Nieuws