Naughty Dog-medewerker lekt geheime remake op CV

News
dinsdag, 26 april 2022 om 12:30
last of us remastered 2f1577464431
Er zijn al een tijdje de nodige geruchten over waar Naughty Dog mogelijk aan werkt. Een remake van The Last of Us komt daarbij vaak terug. Nu is een “onaangekondigde remake” opgedoken op het CV van een medewerker van de studio.
The Last of Us is één van de meest succesvolle titels die Naughty Dog in de laatste tien jaar op de markt heeft gebracht. Hoewel de game niet heel erg verouderd is, zijn er toch al een tijdje geruchten dat er wordt gewerkt aan een remake. Het CV van een QA-medewerker van Naughty Dog gooit opnieuw olie op het vuur.
Daarop staat namelijk te lezen dat hij een “onaangekondigd remake project” heeft getest. Aangezien The Last of Us wat dat betreft het grote gerucht is, trekken veel mensen de conclusie dat het daar om gaat. Dat zou ook kloppen met de suggestie dat de game al bijna klaar is.
Onlangs werd ook gedacht dat een andere Sony-medewerker deze nieuwe versie van The Last of Us aan het teasen was. Uiteraard is er nooit expliciet over The Last of Us gesproken, aangezien Sony en Naughty Dog daar niet blij mee zouden zijn. Toch lijkt het project inmiddels een open geheim.
the last of us remasteredf1625473570

The Last of Us, of toch Uncharted?

Er is nog een kleine andere mogelijkheid voor dit onaangekondigde project. Onlangs sprak een nieuwe recruiter van Naughty Dog namelijk over het beschermen van de nalatenschap van Uncharted, waar nieuwe uitgaves van oudere titels goed onder kan vallen. Tegelijkertijd is er net een remaster van Uncharted 4 uitgekomen, dus wellicht is het wat vroeg om ook nog een Uncharted-remake te maken.

Populair Nieuws