Scoor The Witcher nu helemaal gratis!

News
donderdag, 27 oktober 2022 om 11:00
witcherf1666856166
CD Projekt RED heeft woensdag eindelijk een The Witcher Remake aangekondigd. Om dat te vieren wordt nu een The Witcher games gratis weggegeven.
The Witcher is hot. The Witcher 3: Wild Hunt is al jaren extreem populair, de tv serie is al aan zijn derde seizoen toe, met de spin-off Blood Origin die dit jaar nog verschijnt. En CD Projekt RED heeft nu ook een remake aangekondigd die geheel in Unreal 5 opgebouwd zal worden.
Bovendien is The Witcher aan een jubileum toe. De game zag precies 15 jaar geleden, in 2007, het levenslicht met de release van het eerste deel in wat al het bovenstaande tot gevolg zou gaan hebben.
Dat moet natuurlijk gevierd worden. CD Projekt RED deed dat dus met de aankondiging van de Unreal 5 remake van het origineel. De remake is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, dus daar moeten we nog even op wachten.
w1 remake teaserart v00141f1666856007

GOG.com geeft The Witcher gratis weg

Om de wachttijd te verkorten heeft GOG.com een mooi aanbod: het originele The Witcher is nu gratis te krijgen in de gog.com store. Wie nu naar de winkelpagina van gog.com gaat, ziet dat de game sowieso al flink in de aanbieding is: de game wordt met maar liefst 85 procent korting aangeboden.
Maar, 85 procent is niet gratis. Wie echt goedkoop uit wil zijn kan het volgende doen: ga naar de volgende link en abonneer je op de GOG.com nieuwsbrief. Wie zich aanmeldt krijgt een GWENT card keg, maar krijgt daarnaast ook The Witcher helemaal gratis!
Na ontvangst van je bonussen houdt niets je tegen om meteen weer uit te schrijven, de game en Gwent keg blijven van jou!