Nieuwe Star Wars trailer bevestigd groot gerucht

News
maandag, 14 augustus 2023 om 16:00
ahsoka star warsf1689149006
Over niet al te lange tijd verschijnt er een gloednieuwe Star Wars-serie op Disney+. Daarover gaat al een tijdje een groot gerucht. Dat is nu eindelijk bevestigd dankzij een nieuwe trailer.
De nieuwe Ahsoka-serie op Disney+ belooft zeer interessant te worden voor allerlei verschillende Star Wars-fans. De serie lijkt essentieel te worden voor fans van Ahsoka, maar ook voor liefhebbers van Star Wars Rebels en Grand Admiral Thrawn. Alsof dat niet genoeg personages zijn, is de terugkeer van Anakin Skywalker nu ook bevestigd.
Dat hing al een tijdje in de lucht. Geruchten dat Hayden Christensen terug zou komen gingen al een tijdje rond en waren niet onwaarschijnlijk, aangezien hij ook in Obi-Wan Kenobi speelde. Ook werd Anakin genoemd in officiële beschrijvingen van Ahsoka-merchandise.
Nu is de terugkeer van Christensen voor ééns en voor altijd bevestigd. In een nieuwe trailer voor Ahsoka is hij in een flits te zien, al kan dat archiefmateriaal zijn. Sterker bewijs zijn nieuwe teksten die door hem worden uitgesproken. Een deel van die dialoog hoort duidelijk in een Clone Wars-flashback, maar sommige regels kunnen ook in de tijdsperiode van de Ahsoka-serie door Anakins Force Ghost uitgesproken worden.

Wanneer is de release van Ahsoka op Disney+?

Fans die precies willen weten hoe de vork in de steel zit wat betreft Anakins rol in Ahsoka hoeven niet lang meer te wachten. De serie verschijnt namelijk op 23 augustus op Disney+. Op die dag staan er meteen twee afleveringen op de dienst.