De beste gaming muizen in de eerste helft van 2023

Article
maandag, 14 augustus 2023 om 15:00
razerbasiliskv3prof1691579787
Een goede Muis">gaming muis kan niet uit je PC-setup ontbreken. Daarom hebben we de beste gaming muizen die je anno 2023 kunt vinden voor je op een rijtje gezet.
Als eerste hebben we de Razer Basilisk V3 Pro. Deze muis gaat 90 uur mee en heeft 11 programmeerbare knoppen. Daarnaast zorgen de Razer optische gen 3 switches ervoor dat je muisklik registreert zonder vertraging, waardoor je snel in games reageert. De dpi kun je tot maximaal 30.000 instellen.
Vervolgens hebben we de Logitech G502 X Plus Lightspeed. Deze muis heeft 13 instelbare knoppen en dankzij de HERO 25K-sensor stel je de dpi in tot maximaal 25.600. Daardoor is ook deze muis supersnel.
Ben je op zoek naar een lichte muis, dan is de Logitech G Pro X Superlight perfect. Deze muis weegt maar 63 gram, waardoor je hem met veel precisie bedient. Logitech heeft de G Pro X Superlight ontworpen voor competitief gamen, dus de muis is dan ook zeer snel. Net als de Logitech G502 X Plus Lightspeed heeft deze muis een HERO 25K-sensor, maar de maximale dpi ligt op 16.000.

De beste gaming muizen voor FPS-games

Speel jij met name FPS-games, dan zijn er twee muizen van Razer je beste optie: De Razer DeathAdder V3 Pro en de Razer Basilisk V3. Wil je een draadloze muis, ga dan voor de Razer DeathAdder V3 Pro.
De Razer DeathAdder V3 Pro weegt niet veel (64 gram), heeft een batterijduur van 90 uur en vijf programmeerbare knoppen. De vorm van de muis en alle knoppen zijn ontworpen voor een zo comfortabel mogelijk gebruik. Bovendien heeft de DeathAdder V3 Pro net als de Basilisk V3 Pro Razer optische gen 3 switches.
Vind je een bedrade muis niet erg en wil je wat geld besparen, dan is de Razer Basilisk V3 ideaal. Deze muis heeft een dpi clutch: zolang je deze knop ingedrukt houdt beschik je over de door jou ingestelde dpi waarde. De optische sensor zorgt daarnaast voor pixel precieze tracking waarmee het makkelijker is om je tegenstanders neer te schieten. De Razer Basilisk V3 heeft 5 programmeerbare knoppen en de dpi kun je tot maximaal 26.000 instellen.

Populair Nieuws