‘Star Wars deelt grote spoiler voor nieuwe serie’

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 18:00
ahsoka star warsf1689149006
Nieuwe films en series zijn doorgaans aan strenge geheimhouding onderhevig. Helemaal bij franchises als Star Wars mogen acteurs en andere betrokkenen meestal niets zeggen. Maar het lijkt er nu op dat een grote spoiler voor de aankomende Ahsoka serie per ongeluk is gedeeld door Disney zelf.
Deze maand verschijnt Ahsoka op Disney+ en de marketing voor de serie begint steeds meer op gang te komen. Zo is er nu kleding te pre-orderen die gebaseerd is op de serie. Maar een officiële beschrijving van die kleding op Amazon is niet bijzonder voorzichtig met het delen van wat er in de serie gebeurt, zo ontdekte Star Wars News Net.
In de omschrijving staat namelijk te lezen dat er kleding is met “Ahsoka Tano, Sabine Wren, Anakin Skywalker, Mon Mothma en andere Ahsoka-personages”. De meeste van die personages zijn inderdaad in de serie te zien en waren al onthuld via trailers. Maar dat Anakin Skywalker in de serie te zien is, is nog niet eerder onthuld.
Hoewel het hier om een officiële productomschrijving gaat, is er een kleine kans dat Anakin Skywalker bij toeval in de opsomming terecht is gekomen. Ahsoka is zijn voormalige Padawan, dus een paar minuten op Wookieepedia kan een nietsvermoedende schrijver de indruk geven dat hij misschien wel verschijnt in de Ahsoka serie. Dan blijft het alleen wel opvallend dat Anakin in een opsomming terecht is gekomen met allerlei personages die zeker in de serie verschijnen, zonder dat er ook andere personages tussen staan die Ahsoka toevallig kent.

Verschijnt Anakin Skywalker in Ahsoka op Disney+?

Het is overigens niet de eerste keer dat er aanwijzingen zijn dat Anakin terugkeert in Ahsoka. Bijna twee jaar geleden meldde The Hollywood Reporter al dat Hayden Christensen in de serie te zien zou zijn. Destijds was al bevestigd dat hij in Obi-Wan Kenobi terug zou keren naar Star Wars.

Populair Nieuws