Details over Splinter Cell Netflix serie bekendgemaakt

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 12:30
splinter cellf1616753153
De nieuwste Splinter Cell Netflix serie, gebaseerd op de populaire Tom Clancy game van Ubisoft, belooft een groot spektakel te worden. Schrijver van de serie, Derek Kolstad, heeft een aantal nieuwe details vrijgegeven over het nieuwe project. Hoe gaat het er precies uitzien?
De nieuwe serie werd afgelopen zomer aangekondigd door Netflix. Derek Kolstad, de scenarist van John Wick, schrijft het script voor Splinter Cell, dat een gloednieuwe animatieserie gaat worden.

De nieuwste Splinter Cell Netflix serie

Derek Kolstad zegt, in een interview met Collider, dat het eerste seizoen van Splinter Cell officieel groen licht heeft gekregen, en dat het seizoen 1 in totaal acht afleveringen bevat van om de nabij 30 minuten. Zo rondt hij de ‘bijbel’ van de animatieserie op het moment af en zegt dat het plan is om het project minstens 16 afleveringen te geven. Dat betekent dus dat er een tweede seizoen eraan toegevoegd moet worden (dat nog geen groen licht heeft gekregen van Netflix).
Elk seizoen van Splinter Cell staat op zichzelf, los van de evolutie van het hoofdkarakter. De serie krijgt een overkoepelend verhaal en een achtergrondverhaal. Derek Kolstad vindt het een leuk idee om twee verschillende tijdlijnen te volgen in het nieuwe project en een personage te leren kennen in zijn huidige vorm en hoe hij begon.
gamestop onthult mogelijk tiende splinter cell game 154296f1616753372

Release Splinter Cell serie

Alhoewel de ideeën van de nieuwe Splinter Cell serie er leuk uitzien, moeten we nog een lange tijd wachten voordat het uitkomt. Zo zegt Kolstad dat de release in 2021 niet gaat gebeuren. Hij schat in dat het ongeveer 18 maanden duurt voordat de animatieserie daadwerkelijk op Netflix verschijnt.
Het is dus nog even afwachten voor een exacte releasedatum. Wel kunnen we enthousiast zijn over een gloednieuwe Netflix-animatieserie!

Populair Nieuws

Laatste Reacties