Battlefield 2042 early access zit vol problemen

News
maandag, 15 november 2021 om 18:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Het is sinds kort mogelijk om Battlefield 2042 al te spelen in early access. Spelers zouden dankzij de early access een goed beeld moeten krijgen van de game, maar er zitten wel erg veel problemen in de game.
Battlefield 2042 blijkt veel problemen te hebben. Sommige noemen de game zelfs onspeelbaar. Er zouden veel server crashes plaatsvinden en andere vervelende problemen zijn.

Waarom heeft Battlefield 2042 deze problemen?

Battlefield komt officieel pas uit op 19 november. De spelers die momenteel de game spelen, spelen deze game dus in early access. Waarschijnlijk wil EA DICE zien welke problemen er nog zijn en deze voor 19 november oplossen, want als deze problemen ook blijven bestaan na de release is dit zeker geen goede start voor de game.
EA DICE wordt anders dan voorgaande Battlefield games, hier zijn niet alle spelers even blij mee. Dit kan ook meespelen in het feit dat de game nog niet helemaal goed werkt. Er zijn bijvoorbeeld nu servers geschikt voor 128 man. Hiervoor zijn grote maps gemaakt.
Daarnaast heeft EA DICE ook nog langer de tijd nodig om bepaalde functies naar de game te brengen. Het is namelijk bekend geworden dat Voice-chat niet direct beschikbaar zal zijn na de release van de game. Ondanks dat denkt EA DICE er toch over na om op 19 november een goede game te leveren, want er is niet besloten om de release van de game uit te stellen.

Populair Nieuws