Eerste Spider-Man No Way Home trailer uitgebracht

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 10:30
Sony heeft de eerste trailer van Spider-Man No Way Home uit de doeken gedaan. In de bijna drie minuten-durende teaser trailer zien we flink wat bekende gezichten uit het MCU, maar ook eerdere Spider-Man-films. De geruchten lijken dan ook te kloppen.
In de eerste Spider-Man No Way Home trailer zien we dat het einde van Spider-Man Far From Home flinke gevolgen heeft gehad voor Peters leven. Iedereen weet dat hij Spider-Man is en dat hij mogelijk een moordenaar is. Niet alleen voor Peter brengt het problemen mee, maar ook zijn vrienden en familie.
Als oplossing brengt Peter een bezoekje aan Stephen Strange om te zien of er een oplossing is. Dr. Strange besluit de jonge Spider-Man te helpen, maar helaas gaat er iets mis met de spreuk waardoor de multiverse in de film geïntroduceerd wordt. Vervolgens zien we een oude Spider-Man-schurk: Doc Ock uit Spider-Man 2 van Sam Raimi. Ook zien we ook Green Goblins bommen en horen we de lach van Willem Dafoe, de acteur die Green Goblin speelde in de eerste Spider-Man-film met Tobey Maguire.
Check de trailer hieronder zelf.

Spider-Man No Way Home trailer toont One More Day

Het verhaal lijkt dan ook inspiratie op te doen van de One More Day-verhaallijn. Het verhaal uit de stripboeken komt uit 2007 en vertelt het verhaal over hoe Spider-Man de geschiedenis veranderd om Aunt May te redden. Voor de MCU-film wordt de verhaallijn een tikje op de schop genomen.
Hoe dat zich verder naar de film vertaalt, valt nog te bezien. Spider-Man No Way Home komt op 16 december 2021 uit. De film verschijnt in eerste instantie alleen in de bioscoop.

Populair Nieuws