GTA 6 geruchten laaien op door nieuwe Rockstar website

News
donderdag, 08 april 2021 om 11:30
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Hoewel Rockstar Games al meerdere keren heeft laten vallen dat de GTA 6 release nog jaren van ons verwijderd is, doet een nieuwe, mysterieuze website van Rockstar Games de geruchten rondom Grand Theft Auto 6 opnieuw oplaaien. Theorieën over GTA 6 vliegen in het rond, maar daar blijft het niet bij. Fans denken dat denieuwe Rockstar website ook om een GTA Online update kan gaan.
Rockstar heeft zoals gebruikelijk niets bekendgemaakt, zowel over GTA 6, GTA Online of de nieuw ontdekte website. Toch weerhoudt dat fans niet van een gespannen houding op het puntje van de stoel om te zien wat het mysterie betekent. Gehoopt wordt uiteraard op nieuws rondom GTA 6.
Veel details zijn nog niet bekendgemaakt over GTA 6. Het enige wat duidelijk is, is dat de game daadwerkelijk in ontwikkeling is. Wel moet hierbij gesteld worden dat Rockstar dat nieuws zelf niet heeft aangekondigd. Dat werd onthuld door Jason Schreier, waarbij hij stelde dat de ontwikkeling nog in een vrij vroeg stadium was.
gta 6f1626425209

GTA 6 geruchten rondom de nieuwe pagina

Volgens Game Rant heeft een nieuwe pagina op de Rockstar-website voor een verse lading GTA 6 geruchten gezorgd. De webpagina werd ontdekt nadat nieuws werd onthuld over nieuwe Red Dead Online-beloningen voor de Naturalist. Wanneer spelers de webpagina willen bezoeken, komen ze alleen bij een error code uit (e398).
YouTuber MrBossFTW gooit wat extra olie op het vuur. Hij claimt dat GTA 6 al meer dan een jaar in pre-productie is geweest en dat de game nu in haar volledige ontwikkelingsfase zit. Voor het zover is, komt alleen wel eerst nog een next-gen versie van GTA 5 uit. Die staat voor de PS5 gepland voor het najaar van 2021.