Komt er nog een nieuwe Smash Bros game?

News
woensdag, 03 november 2021 om 9:00
super smash bros soraf1634720512
Het Japanse magazine Famitsu heeft een interview gehouden met Masahiro Sakurai, de bedenker en regisseur van de Super Smash Bros. games. Tijdens het interview heeft Sakurai verschillende dingen gezegd over de mogelijkheid dat er een nieuwe Smash Bros. game gemaakt zal worden na Super Smash Bros. Ultimate.
In het interview zegt Sakurai het niet te zien gebeuren dat er een nieuwe Smash Bros. game komt zonder dat hij daarbij betrokken is. Zelf denkt hij nog niet aan het maken van een nieuwe game, maar zoals het er nu voor staat zou Sakurai bij die game betrokken zijn als hij er komt. Sakurai kan in ieder geval niet met zekerheid zeggen dat Ultimate de laatste Smash Bros. game zal zijn.

Nieuwe Smash Bros. moet geen teleurstelling zijn

Het grootste probleem dat Sakurai ziet voor het maken van een nieuwe Smash Bros., is dat die game fans misschien zou teleurstellen. Mocht er een nieuwe Smash Bros. komen, dan wil Sakurai met Nintendo om tafel om te bespreken hoe ze het nieuwe deel een succes kunnen maken.
Sakurai laat verder weten dat hij eerder heeft geprobeerd om het stokje door te geven als regisseur van de games, maar dat hij nooit een goede opvolger heeft kunnen vinden. Dat is de reden dat hij zegt dat een nieuwe game niet ziet zal gebeuren zonder dat hij daarbij betrokken is.
Het is niet te verwachten dat spelers klaar zijn met games zoals Smash Bros., want de laatste DLC-fighter voor Ultimate, Sora uit Kingdom Hearts, zorgde voor een eShop crash. Nintendo is ook niet de enige die succes ziet in de Smash-formule, zo gaan er geruchten rond dat Warner Bros. met een soortgelijke game komt.

Populair Nieuws