'Warner Bros. komt met Super Smash-achtige game met Gandalf en Mad Max'

News
maandag, 25 oktober 2021 om 17:00
return of the king gamef1635162363
Mortal Kombat 12 is waarschijnlijk niet het enige project waar game studio NetherRealm aan werkt. Uit een Reddit leak kwam naar voren dat Warner Bros. en NetherRealm bezig zijn met een Super Smash Bros.-achtige game.
Een Reddit-gebruiker plaatste op de subreddit GamingLeaksAndRumours een interessante leak. Er zal een nieuwe NetherRealm game uitkomen wat een crossover fighter game zal zijn in de stijl van Super Smash Bros., maar dan met karakters uit de stal van Warner Bros. De gebruiker liet weten dat het een Tag Team game zal zijn, het is alleen nog onduidelijk wat dit precies betekent. Het enige wat de leaker zeker weet, is dat er bepaalde synergie tussen bepaalde karakters zit.
De leaker zal meer informatie geven wanneer het spel aangekondigd is. Wel liet hij nog weten wat voor karakters er voorbij zullen komen in de game, die hij momenteel al kan bevestigen. Zo zal Shaggy uit Scooby Doo voorbij komen, maar ook het bekende duo Tom & Jerry. Daarnaast zullen Gandalf, Batman, Fred Flintstone, Mad Max en Johnny Bravo opduiken in de fighting game. Of Harry Potter en Ron Weasley in de game zullen zitten, is volgens de leaker nog niet helemaal bekend. Die kans zit er wel in.

Hoe is het idee van de game tot stand gekomen?

Het idee tot dit nieuwe spel zou zijn ontstaan door memes, die te maken hadden met Mortal Kombat. Zo gingen er memes rond waarin Shaggy te zien is in zijn Ultra Instinct vorm. Volgens de leaker zou Warner Bros. Shaggy niet in een Mortal Kombat game stoppen, maar er ontstond wel een idee om een titel te maken met allerlei cross-overs. Het idee was er bovendien al voor de aankondiging van Nickelodeon All-Star Brawl, een soortgelijke titel die geïnspireerd is door Super Smash Bros.
Meer informatie over de game is nog niet bekend, of simpelweg nog niet gevonden. Het kan zijn dat binnenkort hier en daar Reddit posts opduiken die meer informatie los geven over wat komen gaat. Voor nu kunnen we alleen maar voor ons zien hoe Shaggy gevechten aan zal gaan met Gandalf en Mad Max.