Jason Momoa besmet met corona na Dune premiere

News
woensdag, 03 november 2021 om 9:30
2021 10 15 dune 2f1635927675
De productie van Aquaman 2 moet waarschijnlijk tijdelijk worden stilgelegd. De populaire acteur Jason Momoa is namelijk na de Dune premiere positief getest op het coronavirus.
In Nederland stijgen de coronacijfers weer met een flink tempo en we zijn wat dat betreft geen uitzondering op de rest van de wereld. Ook in andere landen gaan het aantal besmettingen namelijk weer rap omhoog.
Dat kan opnieuw invloed hebben op de filmindustrie. Jason Momoa heeft nu namelijk aangegeven via een Instagram-story dat hij positief is getest op COVID-19. Volgens de acteur heeft hij het opgelopen na de première van Dune, waarin Momoa de rol van swordmaster Duncan Idaho speelt, waar hij veel mensen heeft begroet.
Momoa laat weten dat hij momenteel in quarantaine zit in zijn eigen huis, waar hij bezoek heeft gekregen van professioneel skateboarder en vriend Erik Ellington.

Gevolgen voor productie Aquaman 2

De besmetting van Momoa zal waarschijnlijk zorgen voor vertraging voor Aquaman and the Los Kingdom. De acteur is nu namelijk bezig met de productie van de Aquaman sequel bij de Warner Bros. studio in Hertfordshire, Engeland. Momoa speelt in de film naast Amber Heard, ondanks de kritiek die de actrice heeft gekregen na de bizarre vechtscheiding met Johnny Depp. De release van Aquaman and the Lost Kingdom staat momenteel gepland voor 16 december 2022.