Het laatste Super Smash Bros Ultimate personage is bekendgemaakt!

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 17:45
kingdom hearts gameplayf1633559004
Tijdens een stream van Nintendo heeft het bedrijf onthuld welk personage we nog te zien gaan krijgen in Smash Bros Ultimate. Dit is groot nieuws, want het is het laatste personage dat aan de game zal worden toegevoegd. Het personage waar Nintendo voor heeft gekozen is een personage waar fans al langer om vragen: Sora.
Het laatste Smash Bros Ultimate personage is onthuld tijdens een livestream op YouTube. Er werd al lang uitgekeken naar de onthulling en fans waren verdeeld wie nou dat laatste personage zou gaan worden. Nu is het dus duidelijk dat dit Sora, bekend van Kingdom Hearts, zal zijn en dit is voor fans zeker geen teleurstelling.

Waarom is er voor Sora gekozen als Super Smash Bros Ultimate personage?

Volgens Masahiro Sakurai, de regisseur van Smash Bros Ultimate, is het karakter Sora een personage die al vaak door fans is genoemd als een mogelijk personage voor de game. Hij haalt ook een oude poll aan waarin te zien dat dit karakter erg populair is. Deze poll is wel al wat ouder, maar Nintendo denkt niet dat de meningen in de tussentijd erg zijn veranderd.
Sora zal het 89ste personage worden in de game en zal op 18 oktober speelbaar worden. Het personage krijgt een aantal verschillende outfits van verschillende games waar je uit kan kiezen. Sora is echt het laatste personage die aan de game zal worden toegevoegd. Het toevoegen van dit personage is voor de developers een soort afsluiting van het werk aan de game.

Populair Nieuws