Samsung S22 Ultra lijkt verdacht veel op Note 20

News
vrijdag, 31 december 2021 om 13:30
samsung galaxy s21f1611316353
Het wordt voor smartphonefabrikanten steeds lastiger, want hoe maak je nou een unieke telefoon. Er bestaan al zo veel modellen dat het bijna onmogelijk is om iets creatiefs neer te zetten op de markt. Zelfs techgigant Samsung lijkt dit probleem te hebben met de Samsung S22 Ultra, als we een gelekte foto mogen geloven.
Via een tweet werd een gelekte officiële render van de Samsung S22 Ultra vrijgegeven. De Tweet zelf is inmiddels verwijderd, maar The Verge heeft nog wel kunnen beschrijven wat er in de Tweet te zien is. In de Tweet stond een foto van de nieuwe Samsung S22 Ultra, en wat opvalt is dat deze enorm veel op de Note 20 Ultra lijkt. De S22 heeft een pen, een groot scherm met meer oppervlakte om te schrijven en een platte onder en bovenkant. Het DNA van de Samsung S22 lijkt dus verdacht veel op dat van een Note smartphones. De collectie aan camera's aan de achterkant lijkt ondertussen wel op de Samsung Galaxy S21.
De Note-lijn van Samsung is gemaakt voor power users die zoveel mogelijk werk op hun telefoon willen verrichten. De Note smartphones liggen qua formaat dan ook meer in tussen een smartphone en een tablet. Dankzij de bijhorende stylus kan je ook makkelijk aantekeningen maken op het grote scherm of creatief werk verrichten.

Wanneer komt er meer informatie over de S22?

Afgaand van vorige aankondigingen, kunnen we ervan uitgaan dat de Samsung S22 Ultra ergens in februari 2022 wordt aangekondigd. Los van dat de telefoon nu lijkt op een Note, zullen de specs en hardware ongetwijfeld verbeterd zijn. Samsung maakt nog steeds telefoon van topkwaliteit, en het is nu afwachten wat de Samsung S22 voor ons zal leveren.

Populair Nieuws