Nieuwe tijdelijke Fortnite Impossible Escape modus

News
donderdag, 20 mei 2021 om 8:30
fortnite impossible escape 19 5 2021f1621438934
Fortnite heeft een tijdelijke nieuwe modus gekregen om spelers weer eens wat variatie te geven om de populaire battle royale game. De nieuwe modus heet ‘Impossible Escape’, en geeft een PvE modus om het schieten op elkaar even te pauzeren.
In de nieuwe modus ontwaken spelers op een nieuw eiland met vijftien teamgenoten. Op dit eiland dwalen er allerlei verschillende soorten dieren en ‘guardians’ rond om het spelers extra lastig te maken. Er komt ook nog een extra uitdaging om de hoek kijken zodra de zon onder is gegaan want dan komen er heel nieuwe gevaarlijke wezens uit het duister kruipen.
De vijftien spelers beginnen allemaal apart van elkaar en moeten elkaar weer vinden om squads te vormen en zo snel mogelijk van het eiland zien te ontsnappen. Er is ook een PvE-modus en hier kunnen spelers elkaar dus niet aanvallen waar dat normaal gesproken in de PvP-modus wel zou kunnen.

Teamwork vereist om de Impossible Escape, possible te maken

Afhankelijk van de modus die is gekozen, PvP of PvE, bevat het eiland drie verschillende ‘Choppas’, die spelers moeten gebruiken om van het eiland te ontsnappen. Dat klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want om de helikopters te gebruiken, moeten deze eerst gerepareerd worden door vier onderdelen te zoeken die op het eiland liggen en binnen de tijd dat de brandstof opraakt naar veiligheid te vliegen.
Spelers die weten te ontsnappen krijgen een unieke paraplu en nieuw laadscherm om aan te tonen dat het jou is gelukt om te ontsnappen van het gevaarlijke eiland. Beide zijn apart vrij te spelen, de paraplu door de PvP-modus te winnen en het laadscherm door de PvE-modus te winnen.
De tijdelijke modus is te spelen tot en met 25 mei 15:00 uur Nederlandse tijd op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC en Nintendo Switch.

Populair Nieuws