The Witcher 3 komt naar PS5 en Xbox Series X, gratis voor eigenaren origineel

  The Witcher 3: Wild Hunt wordt door velen gezien als één van de beste games van deze generatie. CD Projekt Red brengt het meesterwerk binnenkort ook naar de PS5 en Xbox Series X, wanneer de nieuwe consoles lanceren. Dat laat het bedrijf weten via Twitter.

  The Witcher 3 is niet de eerste titel waarvan bekend is gemaakt dat de game de overstap maakt naar de next-gen consoles, maar in tegenstelling tot andere games is de upgrade wel opvallend. Waar de meeste games die op de huidige en volgende generatie consoles namelijk in 2020 uitkomen of al zijn uitgekomen, daar stamt The Witcher 3 alweer uit 2015.

  Het avontuur van Geralt of Rivia laat bovendien de weer de vrijgevigheid van ontwikkelaar CD Projekt Red zien. De PS5 en Xbox Series X versie zal namelijk volledig gratis zijn voor eigenaren van het origineel en de complete editie zijn, inclusief de uitbreidingen Heart of Stone en Blood and Wine. De andere game van CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, zal ook een gratis upgrade naar de next-gen consoles krijgen.

  Vernieuwde Witcher 3 ook naar PC

  De nieuwe versie van The Witcher 3 zal naast de next-gen consoles ook verschijnen op PC. De upgrade zal namelijk niet een simpele grafische update zijn. Zo krijgt The Witcher 3 ondersteuning voor Ray-Tracing en snellere laadtijden. Net zoals de PS5 en Xbox Series X, zal ook de verbeterde PC versie gratis zijn voor eigenaren van het origineel.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.