'HBO Max krijgt veel meer Harry Potter'

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 9:30
harry potterf1672392942
HBO Max moet veel meer Harry Potter content krijgen. Zo heeft David Zaslav, hoofd van Warner Bros. Discovery bekendgemaakt (via The Wall Street Journal). Zaslav wil een grote push als het aankomt op content rondom de toverwereld van J.K. Rowling.
De grote baas van het recent gevormde Warner Bros. Discovery heeft naar verluidt een meeting op de planning staan met J.K. Rowling, de maker van de Harry Potter-reeks. Deze zou ergens in de komende weken plaats moeten vinden. Hieruit moet duidelijk worden hoe het bedrijf nieuwe content rondom Harry Potter mag ontwikkelen, specifiek voor HBO Max.
Verdere details zijn nog niet duidelijk rondom de mogelijke plannen voor meer Harry Potter content. Of het om films of series gaat, is voor nu dan ook nog niet duidelijk. Mogelijk gaan de plannen zelfs helemaal niet door als Rowling het niet ziet zitten, al is wel gebleken dat Zaslav veel voor elkaar weet te krijgen.
Zaslav was één van de grote spelers die ervoor zorgde dat WarnerMedia en Discovery samenvoegden tot Warner Bros. Discovery. Sinds april 2022 zijn de bedrijven samengevoegd en heeft Zaslav de leiding over het bedrijf.
studio tour harry potter in engeland wordt uitgebreidt 146220

Meer Harry Potter content voor HBO Max klinkt bekend in de oren

Het is niet de eerste keer dat er gesproken wordt over meer Harry Potter content. In 2021 gingen er al een aantal geruchten over mogelijke nieuwe Harry Potter-projecten voor onder andere HBO Max. Een live-action serie zou onder andere in de maak zijn. Of dit nog steeds het geval is, is niet duidelijk.
Wel komt er dit jaar nog een project uit dat zich afspeelt in de Wizarding World. Het betreft Hogwarts Legacy, een gloednieuwe game van Avalanche. Het betreft een open-world game waarin je als student op de bekende toverschool magie studeert. De game speelt zich dik 100 jaar af voor de Harry Potter-films.

Populair Nieuws