Nieuwe Red Dead Online races staan deze week centraal

News
woensdag, 26 mei 2021 om 11:00
red dead online races 26052021f1622015762
Waar vorige week flink wat extra XP te verdienen was in Online">Red Dead Online via paardenraces, gaan we deze week ook terug naar de stal. De paarden moeten in gereedheid gebracht worden, want er zijn nieuwe races te vinden in Red Dead Redemption 2's onlinemodus deze week. Toch is het daar nog lang niet mee gedaan, want er zijn nog veel meer updates te vinden deze week!
In aanloop naar de grote zomerupdate voor Red Dead Online wordt je alvast uitgedaagd om goed te werken aan je vaardigheden in onder andere het paardrijden. Vorige week zagen we al dubbele beloningen voor het meedoen aan races en deze week komt daar nog een schepje bovenop. Er zijn namelijk nieuwe races te vinden in de onlinemodus van Red Dead Redemption 2. Het betreft in totaal acht nieuwe races, waaronder Point-to-point, Lap en Open-varianten van klassieke races en als kers op de taart zijn er tevens Target Races.
Rockstar Games heeft met de nieuwe toevoeging tevens besloten om de driedubbele bonussen voor races te verlengen. Deze week kun je dus ook nog gewoon drie keer zoveel Red Dead Online Dollars verdienen, terwijl ook je XP keer drie gaat als je meedoet aan races. De enige voorwaarde voor nog een extra voordeel is alleen wel dat je in de top drie terechtkomt. Als dat lukt krijg je 40 procent korting op alle zadels voor je vliegende ros.
Verder is er ook een beloning als je één van de nieuwe races voltooid, want dan krijg je een aanbieding op een Improved Bow met 20 pijlen. Deze kun je voor de helft van de prijs scoren.
red dead online dead eyef1587565409

Nieuwe Red Dead Online races samen met kortingen

Naast de nieuwe Red Dead Online races zijn er ook nog een aantal kortingen te vinden in het Wilde Westen. Zo kun je alleen deze week nog de Fanned Stovepipe Hat, Eberhart Coat, Macbay Jacket, Chambliss Corset, en Danube Outfits vinden in de lokale winkels. Wees er dus snel bij als je stijlvol door de kale vlaktes wil draven met je paard. Voor paarden zijn overigens ook de kortingen van vorige week nog te vinden. Deze lopen namelijk door deze week.

Populair Nieuws