Update - Nieuwe PS5 voorraad bij Amazon alweer op

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 9:30
ps5 logof1582113891
Het kopen van een PS5 blijft nog altijd erg lastig. Verwacht wordt dat tot het einde van 2021 nog veel game-liefhebbers zonder een PlayStation 5 zitten. Toch is er nog altijd de mogelijkheid om er eentje te proberen te scoren. Vanaf vandaag, 1 februari, lijkt Amazon met een nieuwe voorraad te komen.

Update - Shadow drop voorraad alweer op

Amazon Duitsland heeft een halve dag later dan verwacht een nieuwe lading PlayStation 5 consoles beschikbaar gemaakt. Rond 9.00 uur 's ochtends kwam de voorraad online en enkele minuten later is de voorraad alweer helemaal uitverkocht.
Oorspronkelijk artikel hieronder:
In Nederland is de PS5 haast onmogelijk om te scoren. Gelukkig is er nog altijd de mogelijkheid om via buitenlandse retailers een PlayStation 5 te bemachtigen. Vanaf deze week lijkt het erop dat Amazon de PS5 voorraad gaat aanvullen. De Franse, Engelse en Duitse variant van deze webwinkel moet daarom goed in de gaten worden gehouden.

PS5 kopen in Duitsland

Ondanks dat Amazon zelf nog niets over de nieuwe PS5-voorraad heeft gemeld, gaan er via social media sterke geruchten rond. Meerdere Twitter-accounts, die het in het verleden juist hadden, schrijven dat Amazon Duitsland snel met een nieuwe lading PlayStation 5 consoles komt. De Duitse variant van de webshop levert gelukkig ook gewoon in Nederland!

Nieuwe lading PS5 bij Amazon

Fsclprs meldt dat er vanaf maandag 1 februari, vandaag, een grote drop aan PS5 consoles wordt verwacht bij Amazon Duitsland. Het Twitter-account geeft als tip dat je niet moet vergeten om alvast op de site ingelogd moet zijn en je betalingsgegevens juist moet instellen, om snel te kunnen afrekenen.
Het zou ook verstandig zijn om Amazon NL goed in de gaten te houden. De Duitse en Nederlandse variant van Amazon werken nauw samen. Zo komen de meeste producten van Amazon NL uit het Duitse distributiecentrum.
ps5f1603899531

Tekorten door scalpers

De pre-order (chaos) rondom de PlayStation 5 is al een tijdje gaande. Helaas is alles tot dusver uitverkocht. Hoe kan je dan straks toch lekker gamen op een gloednieuwe PlayStation 5? In ons overzicht zetten we alles op een rij rondom een PS5 kopen en waar dit nog kan!
Het kopen van een PS5 kent een groot probleem, namelijk scalpers. Een groep klanten koopt via bots veel voorraad op en verkoopt die vervolgens voor belachelijke prijzen door. Een PS5 kopen via Marktplaats of eBay kan al snel meer dan 1000 euro kosten, wat het dubbele van de vraagprijs is. Afgaande op de voorspelling van de CEO van AMD kan dat nog wel een tijdje aanhouden als er geen ruimere voorraad komt.