‘Nieuwe PS5 games worden snel aangekondigd’

News
maandag, 16 januari 2023 om 17:00
playstation 5 thumbf1624433855
Met nog bijna een heel jaar voor de boeg, is het de vraag hoe het eruit gaan zien qua games. Er zijn wat dingen die we weten, maar de kalender staat nog niet stijf van de games. Xbox gaat daar binnenkort hopelijk verandering brengen en nu wordt beweerd dat ook Sony iets op het programma heeft staan.
Microsoft komt nog voor het einde van januari met een showcase, maar hoe zit het met Nintendo en Sony? Laatstgenoemde laat binnenkort nieuwe games zien, als we The Snitch mogen geloven. Via Discord laat hij weten van een betrouwbare bron te hebben gehoord dat Sony binnenkort third party titels gaat aankondigen (via Insider Gaming).
The Snitch is eigenlijk gestopt met leaken, maar in de tijd dat hij nog actief was had hij nooit iets fout. Via vaak cryptische Tweets en Discord-berichten liet hij veel game-gerelateerd zaken vroegtijdig naar buiten komen. Of zijn huidige bron ook gelijk heeft, moet blijken, maar gezien de vele juist informatie vanuit The Snitch moeten zijn bronnen haast ook wel goed zijn.

Komt Sony snel met een third party State of Play?

De vraag is nu wat voor vorm deze aankondigingen van Sony aan gaan nemen. Er wordt al gedacht aan bijvoorbeeld een State of Play. De laatste was in september 2022, dus er is voldoende tijd verstreken om weer een redelijk aantal minuten te kunnen vullen met nieuwe informatie.
Daarnaast vraagt men zich natuurlijk af wat voor games er worden onthuld. Veel mensen vermoeden dat de Metal Gear Solid remaster, waar al tijden geruchten over zijn, een goede kandidaat is. Maar in theorie kan vrijwel alles dat niet door PlayStation Studios gemaakt wordt aan bod komen bij een third party evenement.

Populair Nieuws