Update - Showcase voor Xbox games officieel aangekondigd!

News
woensdag, 11 januari 2023 om 16:30
2022 06 18 redfall pf1682940198
Microsoft heeft afgelopen jaar veel kritiek gekregen op het karige aantal releases. Daarom lijkt de uitgever 2023 goed te willen beginnen, met naar verluidt deze maand nog een Xbox Game Showcase.

Update - Xbox Developer Direct officieel onthuld

De bronnen van Windows Central waren correct, want Microsoft heeft officieel de Xbox Developer_Direct aangekondigd via Xbox Wire. Tijdens de show zal er onder andere informatie en beelden gedeeld worden van Redfall, Forza Motorsport, The Elder Scrolls Online en Minecraft Legends.
Zoals eerder al was gelekt, zal Starfield de grote afwezige zijn. Om genoeg aandacht te besteden aan de game wordt er namelijk een apart evenement georganiseerd voor de nieuwe RPG van Bethesda.
Origineel bericht:
Afgelopen jaar stonden er een aantal grote first party games van Microsoft gepland om uit te komen, maar de grootste titels zijn allemaal uitgesteld naar 2023. Met name het uitstel van Redfall en Starfield waren grote klappen voor de fans. Voor die games is bovendien nog steeds niet bekend wanneer ze wel uitkomen, maar behalve ergens in de eerste helft van 2023.
Daar lijkt verandering in te komen, in ieder geval voor Redfall. Windows Central claimt namelijk dat Microsoft een evenement heeft gepland voor 25 januari. Er gingen al eerder geruchten dat er in de eerste maanden een Xbox Games Showcase gehouden zou worden, maar nu is er een specifieke datum gelekt. De naam van het event zal volgens de publicatie de Xbox Developer_Direct zijn.

Starfield de grote afwezige?

De games die tijdens de showcase waarschijnlijk getoond gaan worden zijn Redfall, Forza Motorsport 8 en Minecraft Legends. Opvallend genoeg staat Starfield, verreweg de grootste titel die Microsoft dit jaar lanceert, er niet tussen. Mogelijk wordt er nog een speciaal event georganiseerd voor de science-fiction RPG, om die helemaal in het zonnetje te kunnen zetten.
Volgens Windows Central zal de showcase ook niet een bombastisch evenement worden zoals we normaal zien op E3. Het wordt een meer ‘intiem event’, waarbij ontwikkelaars laten zien en horen waar ze mee bezig zijn."
Dit bericht is bijgewerkt op 11 januari 2023.

Populair Nieuws