Gratis PS Plus Extra, Premium games voor juli 2022 bekendgemaakt

News
donderdag, 14 juli 2022 om 9:00
2022 07 08 ps plus extraf1656329258
Naast de PS Plus games die begin van de maand verschijnen voegt Sony nu ook games halverwege de maand toe, en wel aan PS Plus Extra en PS Plus Premium. De gratis games die in juli toegevoegd worden zijn nu bekendgemaakt.
Maandelijks voegt Sony nieuwe titels toe aan de diverse abonnementsvormen van PS Plus: Aan het begin van de maand voor PS Plus Essential en halverwege de maand voor PS Plus Extra en PS plus Premium.
Het zag er vorige week naar uit dat de gratis games voor deze maand al gelekt waren via een ResetEra-gebruiker en nu heeft Sony de lijst officieel gemaakt. Dit is de eerste maand dat Sony nieuwe games voor Extra en Premium bekendmaakt en dat stelt niet teleur!
Stray, Assassin's Creed en meer naar PS Plus in juli. Voor PS Plus Extra komen de volgende titels beschikbaar:
Voor PS Plus Premium worden daar de volgende klassiekers nog aan toegevoegd:
  • No Heroes Allowed! (PSP)
  • LocoRoco Midnight Carnival (PSP)
Daarmee is de lijst nieuwe toevoegingen nog een stuk groter dan de eerder uitgelekte lijst en een flinke uitbreiding op de toch al indrukwekkende lijst games voor PS Plus Extra en Premium. Alle games zijn beschikbaar vanaf 19 juli.

Gratis PS Plus Extra en Premium games vallen goed in de smaak

Begin juli bracht Sony drie nieuwe titels voor PS Plus Essential abonnees. Twee van de titels vielen fans direct op, namelijk Crash Bandicoot 4 en Man of Medan. De volledige line-up kun je hier vinden. De lijst toevoegingen voor PS Plus Extra is daarentegen fors te noemen, terwijl de 'Classics' dan weer erg tegenvallen tot nu toe.