Gratis PS Plus Essential games van juli 2022 bekendgemaakt

News
woensdag, 29 juni 2022 om 18:00
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de gratis PS Plus games voor juli 2022 bekendgemaakt, nadat er eerder alweer een lek was geweest over de nieuwe gratis titels. Zit er iets voor jou bij?
Bijna een nieuwe maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus games. Juli is de eerste maand dat de hele wereld over is naar de nieuwe abonnementsvormen van PS Plus, dus de abonnees van alle drie de PS Plus abonnementen kunnen uitkijken naar de gratis games die bij PS Plus Essential worden toegevoegd.
Ook deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games gratis claimen voor PS4 en PS5. Bijzonder is deze maand dat twee van de games een PS5 tag hebben en dus een speciale PS Plus editie bevatten.
Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand en deze maand valt dat dus op de 29e juni. Het begint bijna traditie te worden, maar ook deze maand lekte de mogelijke line-up alweer uit, maar het is altijd weer spannend of dat lek dan ook klopt.
Nadat vorige maand een Spaanse website er met de primeur vandoor gegaan was, nam Dealabs gebruiker billbill kun geen risico en lekte hij al in het weekeinde de mogelijke line up uit. Sony heeft nu een einde gemaakt aan de spanning en de officiële line-up bekendgemaakt.

Gratis PS Plus games juli 2022

Net als vorige maand komen de nieuwe gratis games beschikbaar op de eerste dinsdag van de maand. Dat betekent dat we vanaf 5 juli de volgende games kunnen downloaden:
Tot 5 juli kunnen de PS Plus games van mei nog gescoord worden:
Vergeet deze niet te claimen, ook als je nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen!
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Om ze ook na juli te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind juli claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.

Populair Nieuws