Nieuwe Pokémon voor Scarlet en Violet DLC onthuld

News
zondag, 16 april 2023 om 15:00
pokemonscarletf1676998366
Sinds de release van Pokémon Scarlet en Violet zijn er meer dan duizend Pokémon. Genoeg om een poosje op te teren, zou je misschien denken. Maar het ziet er naar uit dat er alweer een nieuwe Pokémon is onthuld.
De nieuwe Pokémon Anime, genaamd Pokémon Horizons, is van start gegaan in Japan. De eerste aflevering heeft kijkers gelijk iets intrigerends voorgeschoteld: een Pokémon die nog niet eerder is gezien. Het lijkt bovendien een bijzondere Pokémon te zijn.
De Pokémon lijkt op een kleine schildpad, die in de aflevering terestalised is. Hoewel dit design nieuw is, lijkt de Pokémon verwant te zijn aan Terapagos, eveneens een schildpad. Deze Pokémon staat centraal in de tweede DLC voor Pokémon Scarlet en Violet.
Het is niet helemaal duidelijk hoe de nieuwe Pokémon verwant is aan Terapagos. Mogelijk gaat het om een nieuwe Pokémon die uiteindelijk evolueert in Terapagos. Anderzijds is het mogelijk dat het om Terapagos zelf gaat, maar een minder krachtige versie, zoals bijvoorbeeld Zygarde ook meerdere compleet verschillende vormen aanneemt afhankelijk van hoe compleet hij is, maar toch altijd de naam Zygarde draagt.

Pokémon anime is DLC ruim voor

Het ziet er in ieder geval naar uit dat we het één en ander te weten kunnen komen over deze Pokémon voordat hij verschijnt in de games, aangezien de DLC met Terapagos pas in de winter verschijnt. Het is niet de eerste keer dat een Pokémon op tv wordt geïntroduceerd voordat hij in de games verschijnt. In het eerste seizoen van de anime waren bijvoorbeeld Ho-Oh en Togepi te zien, terwijl die op dat moment nog niet in de games verschenen waren.