Begin nieuwe Pokémon anime nu te zien

News
dinsdag, 11 april 2023 om 18:00
na 22 jaar is ash ketchum uit de pokemon anime de kampioen 154623 1f1671206888
Menig Pokémon-fan zal groot zijn geworden met de anime. Hij is per slot van rekening al zo’n 26 jaar op tv te zien. Maar nu is het tijd voor een grote verandering en daarvan kun je nu alvast een voorproefje zien.
Meer dan een kwart eeuw lang waren er wat constanten in de Pokémon-anime. Fans van alle leeftijden zijn bekend met Ash Ketchum, Pikachu en Team Rocket. Maar de serie heeft onlangs officieel afscheid genomen van Ash en begint binnenkort aan een nieuwe anime, genaamt Pokémon Horizons.
De eerste aflevering van die serie verschijnt aanstaande vrijdag al in Japan. Onlangs verscheen er een trailer en nu kun je nog een voorproefje krijgen. De eerste scène van de anime is namelijk online opgedoken.
Deze scène toont voornamelijk de Pokémon in de Paldea-regio, maar ook de nieuwe protagonisten zijn te zien. De nieuwe serie draait om Liko en Roy, die zich aansluiten bij een groep reizigers. Een ketting die Liko om haar hals draagt lijkt van groot belang.

Wanneer verschijnt de Pokémon Horizons anime in Nederland?

Pokémon Horizons wordt misschien wel een mooi moment om te beginnen met de anime, helemaal als je de draad van Ash’ verhaal een beetje kwijt was. Het is alleen nog niet bekend wanneer de anime in Nederland verschijnt. Anime-liefhebbers hebben misschien manieren om de Japans gesproken versies te kijken, maar het vertalen en nasynchroniseren van de serie kost tijd.