Fans woedend op PlayStation wegens Spider-Man

News
maandag, 17 april 2023 om 9:00
spider manf1632755510
PlayStation-fans zijn niet blij met de nieuwe line-up aankondiging van PlayStation Plux Extra en Premium-games. Daaruit blijkt namelijk dat tal van games van de streamingdienst gehaald worden, waaronder Marvel's Spider-Man. De reacties op het weghalen van de game zijn niet mals.
Marvel's Spider-Man is één van de meest geliefde PlayStation 4-games als het aankomt op de catalogus van games die Sony zelf heeft uitgegeven. Dankzij first-party studio Insominac Games kregen gebruikers de kans om zelf als Spider-Man door New York te slingeren in een uitgebreide open-wereld game.
De titel kwam een tijdje geleden naar PlayStation Plus Extra, de abonnementsdienst van PlayStation waarin tal van games voor een maandelijks bedrag speelbaar zijn. Marvel's Spider-Man (en de Game of the Year-editie) wordt nu alleen weer weggehaald op 15 mei 2023. Waarom dit het geval is voor een game uit de eigen stal van PlayStation is voor fans een groot vraagstuk.
Op de PlayStation Blog en sociale media zijn de reacties dan ook niet mals onder de aankondiging van de nieuwe PlayStation Plus Extra-games. In hetzelfde artikel laat het Japanse bedrijf namelijk ook doorschijnen dat Spider-Man binnenkort geen onderdeel meer is van PS Plus Extra.
Een greep uit de reacties hieronder:
Wat vind jij ervan dat Spider-Man binnenkort van PlayStation Plus Extra verdwijnt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!