'Nieuwe PlayStation State of Play komt eraan in maart'

News
vrijdag, 10 februari 2023 om 12:30
sony state of playf1596792451
Het is alweer een tijdje gelegd dat Sony een State of Play heeft georganiseerd. Maar het lijkt erop dat we bijna weer een show gaan krijgen, want zijn geruchten dat de volgende State of Play in maart plaatsvindt.
Sinds de release van God of War Ragnarok zijn er niet veel titels meer waar PlayStation 5-eigenaren binnenkort naar uit kunnen kijken. Marvel’s Spider-Man 2 komt eraan, maar daar houdt het dan wel een beetje mee op. Fans kijken dan ook uit naar de volgende State of Play of een showcase, om te zien waar Sony allemaal mee bezig is.
Het lijkt er gelukkig op dat we bijna weer een nieuwe State of Play kunnen verwachten. Jeff Grubb meldt namelijk in de nieuwe aflevering van de Game Mess Decides podcast dat Sony een show heeft gepland voor maart en mogelijk zelfs eerder. Wel waarschuwt Grubb dat de aankomende State of Play vrij ‘low-key’ zal worden.

Grotere show gepland in juni

De reden dat de State of Play ingetogen wordt gehouden, is volgens Grubb omdat Sony grotere plannen heeft. Het bedrijf zal een volledige PlayStation Showcase organiseren voor juni, iets voor de start van E3. Dan zal Sony waarschijnlijk een aantal nieuwe titels uit de doeken doen.
Er waren al geruchten dat Sony E3 overslaat dit jaar en een eigen show organiseert. Dat is niet zo vreemd, want voorgaande jaren heeft Sony ook de gamebeurs overgeslagen. Daarnaast zouden ook Nintendo en Xbox hebben besloten om verstek te laten gaan op E3 2023.

Populair Nieuws