Maker Stardew Valley kondigt Haunted Chocolatier aan

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 18:00
haunted chocoladef1634902840
De maker van Stardew Valley, Eric Barone (ConcernedApe) heeft een YouTube video gedeeld met de eerste beelden van zijn nieuwe game Haunted Chocolatier.
De maker van Stardew Valley heeft een nieuwe game aangekondigd genaamd Haunted Chocolatier. De nieuwe game werd in een korte video op YouTube getoond door maker Eric Barone, beter bekend als ConcernedApe. De game heeft qua stijl en gameplay veel weg van Stardew Valley.
In de game moeten spelers ingrediënten verzamelen om chocolade te maken, om die daarna weer te verkopen. Volgens de maker zit het spel vol andere bezigheden dan Stardew Valley, maar hij wil er nog niet veel over kwijt. Op zijn blog zegt hij dat zijn vorige game zich meer focuste op een ‘nederig’ bestaan, maar in zijn nieuwe game wil hij de ‘fantastische mogelijkheden’ ontdekken.

Haunted Chocolatier voorlopig PC-exclusive

Voorlopig is Haunted Chocolatier nog een singleplayer game, maar kan mogelijk ook een multiplayer update krijgen zoals Stardew Valley. De ontwikkelaar is sinds vorig jaar bezig met het spel en recent liet hij weten dat hij werkt aan een nieuwe game. Haunted Chocolatier komt sowieso uit voor de PC, maar de maker wil de games ook naar andere platforms brengen.

Populair Nieuws