Nieuwe Nintendo Direct op komst!

News
maandag, 08 augustus 2022 om 16:00
20211005 switcholed8f1633465772
Het is weer zover, Nintendo houdt binnenkort een Direct-presentatie. De nieuwe Nintendo Direct wordt deze week woensdag, op 10 augustus uitgezonden. Hij staat geheel in het teken van Splatoon 3.
Splatoon 3 staat bijna voor de deur, maar details over de game zijn nog wat schaars. Daar gaat binnenkort verandering in komen, want Nintendo heeft een Splatoon 3 Direct aangekondigd. Het belooft de moeite waard te worden om te kijken.
De presentatie duurt namelijk maar liefst 30 minuten. Hoewel dat korter is dan een grote Nintendo Direct meestal is, is het aardig aan de maat voor een presentatie in het teken van één game. Hij is zelfs vijf minuten langer dan de recente Direct Mini en de presentatie voor Xenoblade Chronicles 3.
De Direct wordt uitgezonden op 10 augustus, om 15.00 Nederlandse tijd. Hij is tegen die tijd live te volgen via YouTube. De link is er al, dus je kunt alvast een reminder instellen om hem te kijken.

Wanneer is de release van Splatoon 3?

Splatoon 3 verschijnt nadat de Direct is uitgezonden al best snel. De release van de game staat gepland voor 9 september. Dat is dus nog maar een kleine maand na de Direct.
Naast de game verschijnen er ook wat speciale edities van hardware in Splatoon 3 thema. Het pronkstuk is een speciale uitgave van de Switch OLED, waarvan je hier de voorraad in de gaten kunt houden. Ook de Nintendo Switch Pro Controller krijgt een Splatoon 3 editie.

Populair Nieuws