Nieuwe Monster Hunter Wilds trailer onthuld op Summer Game Fest

News
zaterdag, 08 juni 2024 om 00:35
monster hunter wildsf1702028945
Tijdens de Summer Game Fest heeft Capcom een nieuwe trailer onthuld voor Monster Hunter Wilds. Ook wordt nog even verduidelijkt dat Wilds tegelijkertijd uit zal komen op PlayStation 5, Xbox Series S/X en pc.
In de trailer zien we wat hunters hun wapens gebruiken terwijl ze op hun rijdieren zitten. Ook zien we meer van de woestijn, met een monster die gebruik maakt van een pilaar om van boven aan te vallen en wat lijkt op drijfzand. Tenslotte wordt er een nieuw monster getoond. Dit lijkt een soort slang te zijn die in en uit zand kan duiken. Met een mond die op drie punten opent en elektriciteit genereert lijkt het haast een alien. Voor de trailer liet Capcom weten dat dit beest belangrijk zal zijn voor het verhaal. Hoe precies is nog niet duidelijk.
Monster Hunter Wilds is vanaf 2025 te spelen. Een exacte releasedatum is er nog niet. Wel zal er op Gamescom weer een nieuwe trailer zijn, mogelijk met meer informatie. Volg de updates op de website.
Capcom heeft twee teams die werken aan de Monster Hunter games. Het hoofdteam, dat ook achter World zat, is ook het team dat werkt aan Wilds. Het andere team werkt aan spinoffs van de hoofdserie, zoals Rise en Generations.