Sonic x Shadow Generations krijgt nieuwe trailer en releasedate tijdens Summer Game Fest

News
zaterdag, 08 juni 2024 om 00:14
capsule 616x3531
Sonic is het paradepaardje van SEGA. De blauwe hedgehog die al generaties door levels rent dat het een lieve lust heeft, werkte al in 2011 samen met Shadow in Sonic X Shadow Generations. Tijdens de Summer Game Fest werd een nieuwe trailer van de game getoond en zelfs een releasedatum.
De game krijgt flink geupgrade graphics en krijgt bovendien nieuwe content en nieuwe levels om te spelen. In de game speel je met zowel een oude als moderne variant van Sonic. Je kruipt in de huid van Shadow in een geheel nieuwe campagne, waarin de oude vijand Black Doom terug is en opnieuw de wereld bedreigt. Shadow moet met nieuwe krachten en mogelijkheden opnieuw de strijd aangaan met zijn oude aartsvijand.
Naast de nieuwe gameplay zal de game ook een volledige remaster bevatten van Sonic Generations. Spelers zullen dus meer dan genoeg content hebben om te spelen.
De game werd aangekondigd tijdens de Summer Game Fest en kreeg natuurlijk ook een trailer.
Sonic X Shadow Generation heeft ook een releasedatum gekregen. De game zal verschijnen op 25 oktober 2024. Er zal ook een Deluxe versie beschikbaar zijn waarbij kopers van de game 3 dagen early access zullen krijgen.
De Summer Game Fest showcase vond plaats op vrijdag avond vanaf 11 uur ne duurde zo'n 2 uur. De showcase was het officiële startschot van het Summer Game Fest, de digitale vervanger van wat vroeger E3 was. Tijdens de showcase toonde Geoff Keighley een groot aantal nieuwe games en trailers rechtstreeks vanuit de Youtube studio in Los Angeles. Het vormt de aftrap van een groot aantal showcases, waaronder Devolver Digital, Ubisoft Forward en de Xbox Games Showcase.

Populair Nieuws