Forza Horizon 5 DLC brengt Hot Wheels naar Mexico

News
zondag, 12 juni 2022 om 19:43
forza horizon 5 hot wheelsf1655055663
Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase is de eerste uitbreiding van Forza Horizon 5 uit de doeken gedaan. 19 juli verschijnt de uitbreiding al voor de nieuwste racegame van Playground Games. Bekijk hier snel de eerste trailer van de uitbreiding die volledig in het teken staat van Hot Wheels.
Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase is de eerste trailer van de gloednieuwe Forza Horizon 5 DLC uit de doeken gedaan. De uitbreiding staat in het teken van Hot Wheels en verschijnt over iets meer dan een maand. Op 19 juli worden spelers getrakteerd op de uitbreiding die meer dan 80 Hot Wheels-onderdelen toevoegt die je zelf kunt gebruiken om banen te bouwen.
Kijk de eerste trailer hieronder zelf.

Xbox & Bethesda Showcase pakt groots uit

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase zijn tal van andere games getoond naast A Plague Tale Requiem. Zo kwam Hollow Knight Silksong voorbij om duidelijk te maken dat de game vanaf dag 1 op Xbox Game Pass speelbaar zal zijn. Ook werd uitgebreide gameplay van Redfall uit de doeken gedaan, net als beelden van een nieuwe game genaamd High on Life. Verder hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen als het aankomt op de nieuwe Forza Motorsport.

Populair Nieuws