Nieuwe Marvel kerstspecial nu te zien op Disney+

News
zaterdag, 26 november 2022 om 13:00
the guardians of the galaxy holiday special 2022f1654111240
Er is weer een nieuwe Marvel Special op Disney+ uitgekomen. Na de grimmige Werewolf by Night special, is er nu een groep populaire MCU helden te zien in hun eigen kerstspecial.
November zit er bijna op en het dus al tijd om de kerstverlichting uit de dozen te halen. Marvel helpt alvast mee om extra in de kerststemming te komen. Op Disney+ is namelijk de Guardians of the Galaxy Holiday Special uitgekomen. Dit is de tweede keer dat we de Guardians of the Galaxy zien dit jaar. Ze speelden namelijk eerder ook al een kleine rol in Thor: Love and Thunder. De Guardians of the Galaxy Holiday Special speelt zich dan ook af na Thor: Love and Thunder.
Een tijd geleden had Marvel ook al een trailer uitgebracht voor de kerstspecial. In de trailer is te zien dat Peter Quill verdrietig is door de verdwijning van Gamora en daarom besluiten zijn teamgenoten om hem op te vrolijken door kerst met hem te vieren. Drax en Mantis willen een speciaal cadeau voor Peter regelen. Ze proberen daarom de acteur Kevin Bacon te ontvoeren om hem dus cadeau te doen aan Peter. In de Guardians of the Galaxy Holiday Special zullen we ook voor het eerst kennis maken met de pratende hond Cosmo, die in de strips vaker met de Guardians of the Galaxy gewerkt heeft. Ook Rocket, Groot, Nebula en Kraglin zullen te zien zijn in de kerstspecial op Disney+.

Is er nog meer Marvel content onderweg naar Disney+?

Het jaar is bijna om en dat betekent dat we kunnen uitkijken naar alle MCU films en series die er volgend jaar aankomen. Zo begint Marvel in februari met Ant-Man and the Waps Quantummania. Maar ook het Disney+ aanbod wordt volgend jaar weer flink uitgebreid door Marvel. Zo komen What If...? seizoen 2, Secret Invasion, Echo, Loki seizoen 2 en Iron Heart volgend jaar naar de streamingdienst.