Gratis Amazon Prime games voor december 2022 gelekt

News
zaterdag, 26 november 2022 om 11:00
amazon prime gamingf1597135202
Amazon geeft elke maand gratis games weg aan Prime abonnees. De gratis games voor december 2022 lijken nu te zijn uitgelekt.
Amazon Prime biedt veel voordelen, van kortingen en snelle levering van aankopen in de Amazon webstore tot toegang tot Prime Video en meer. Via Prime Gaming biedt Amazon ook maandelijks gratis games en exclusieve content voor populaire titels. November is nog niet voorbij, maar het lijkt er op dat de gratis games voor december al uitgelekt zijn. Dit keer niet via onze vaste Dealabs bron billbil-kun, maar via gg.deals.
Via een te vroeg geplaatste banner van Prime gaming is achterhaald dat Prime Gaming abonnees de komende maand waarschijnlijk de volgende games tegemoet kunnen zien:
Tot die tijd kunnen abonnees de gratis games van november 2022 nog in huis halen:
Daarnaast zullen er nog games worden toegevoegd aan het Amazon streamingplatform Luna, maar daar kunnen we in Nederland helaas nog geen gebruik van maken.

Wanneer worden de gratis Prime Gaming games onthuld?

De games zijn nog niet officieel aangekondigd, dus we moeten deze games nog even met een korreltje zout nemen. Ook kan het zijn dat Amazon meer games in de line-up opneemt naast deze vijf games. De verwachting is dat Amazon de gratis games voor december 2022 in de loop van volgende week officieel bekendmaakt en dat ze na 1 december daadwerkelijk te claimen zullen zijn.