Guardians of the Galaxy Holiday Special releasedatum onthuld door Marvel

News
woensdag, 26 oktober 2022 om 10:30
De Guardians of the Galaxy Holiday Special heeft een eerste trailer gekregen.
In een nieuwe trailer heeft Marvel laten weten wanneer de Guardians of the Galaxy Holiday Special uitkomt, het is namelijk vanaf 25 november te zien op Disney Plus. De Holiday Special beloofd een echte kerstfilm te worden met alle karakters uit de Guardians of the Galaxy in de hoofdrol.
In de trailer hebben we ook al gehint gekregen waar het verhaal overgaat. Peter Quill is verdrietig door de verdwijning van Gamora en daarom besluiten zijn teamgenoten om hem op te vrolijken door kerst met hem te vieren. Drax en Mantis willen een speciaal cadeau voor Peter regelen. Ze proberen daarom de acteur Kevin Bacon te ontvoeren om hem dus cadeau te doen aan Peter. In de Guardians of the Galaxy Holiday Special zullen we ook voor het eerst kennis maken met de pratende hond Cosmo, die in de strips vaker met de Guardians of the Galaxy gewerkt heeft. Ook Rocket, Groot, Nebula en Kraglin zullen te zien zijn in de kerstfilm op Disney Plus.

Nog meer Marvel projecten onderweg

De Guardians of the Galaxy Holiday Special is het Marvel project die dit jaar zal gaan afsluiten. Voordat de Guardians of the Galaxy uitkomt, zal Black Panther: Wakanda Forever eerst nog vanaf 9 november op het witte doek te zien zijn. Volgend jaar beginnen we in februari ook nog eens het jaar met de nieuwe Ant-Man and the Wasp: Quatumania, waar begin deze week ook een trailer voor uitgekomen is. Daarna zijn in 2023 ook de Guardians weer terug in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Populair Nieuws