Disney+ blundert met Guardians of the Galaxy

News
donderdag, 24 november 2022 om 15:30
the guardians of the galaxy holiday special 2022f1654111240
Binnenkort verschijnt een nieuwe MCU special op Disney+. Het gaat om de Guardians of the Galaxy Holiday Special. Het lijkt er alleen op dat Disney per ongeluk al grote spoilers de wereld heeft ingestuurd.
Let op: Dit bericht bevat mogelijke spoilers voor de Guardians of the Galaxy Holiday Special!
Het lijkt erop dat Disney per ongeluk verhaaldetails van de aankomde Guardians of the Galaxy Holiday Special heeft “gelekt”. De special verschijnt op vrijdag 25 november op Disney+, maar in de aanloop er naartoe had Disney al twee afleveringen van Marvel Studios Legends over Drax en Mantis uitgebracht. Maar men vermoedt dat de aflevering over Mantis spoilers bevatte.
In deze aflevering wordt namelijk een verwijderde scène uit Guardians of the Galaxy 2 getoond. Hierin vertelt Mantis aan Drax dat ze een dochter is van Ego, wat haar een halfzus van Star-Lord zou maken. Marvel heeft eerder laten weten dat verwijderde scènes geen canon zijn, maar Disney heeft de alarmbellen toch doen rinkelen.
De Marvel Studios Legends afleveringen van Drax en Mantis zijn namelijk stilletjes weer van Disney+ gehaald. Fans vemoeden dan ook dat dat is omdat iets in deze afleveringen een verrassing moet zijn in de Holiday Special. De onhulling van Mantis lijkt de meest waarschijnlijke kandidaat daarvoor.

Waar gaat de Guardians of the Galaxy Holiday Special over?

In de Holiday Special vieren de Guardians of the Galaxy kerst. Het team gaat naar de aarde in de hoop daar een geschikt cadeau te vinden voor Peter Quill. Drax en Mantis staan centraal in de special, die een voorzetje is voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.